Θερμό επεισόδιο Ανιέλι-Κόντε: «Σκάσε ρε μαλ@@@» (VIDEO)

Θερμό επεισόδιο Ανιέλι-Κόντε: «Σκάσε ρε μαλ@@@» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ένταση χτύπησε… κόκκινο στον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ, με τον πρόεδρο της «Μεγάλης Κυρίας» Αντρέα Ανιέλι να κάνει φραστική επίθεση στον Αντόνιο Κόντε.

Στο τέλος του αγώνα, όπου το τελικό 0-0 έστειλε την Γιουβέντους στον τελικό, η κάμερα «έπιασε» τον Αντρέα Ανιέλι να φωνάζει προς τον προπονητή της Ίντερ: «Σκάσε ρε μαλ@@@» και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ απευθύνονταν στον Αντόνιο Κόντε αλλά και τον αθλητικό διευθυντή των «νερατζούρι» Μπέπε Μαρότα, ο οποίος όμως δεν ήταν σε εκείνο το σημείο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το περιστατικό μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας: «Η Γιουβέντους δεν μας σεβάστηκε. Να πουν την αλήθεια, τι έγινε. Ο τέταρτος διαιτητής τα άκουσε όλα». Επίσης γίνεται αναφορά για μία «επίθεση» που δέχθηκε στο ημίχρονο ο Κόντε όταν παράγοντας της Γιουβέντους του έκανε άσεμνες χειρονομίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X