«Αρρωστη» πάσα του Μέσι, νίκη η Μπάρτσα (VIDEO)

«Αρρωστη» πάσα του Μέσι, νίκη η Μπάρτσα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νέα μαγικά από τον Αργεντίνο που έσωσε πάλι την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας είναι ο Μέσι! Μπήκε, έκανε τα μαγικά του και η Μπάρτσα νίκησε!

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, επτά βαθμούς πίσω από την πρώτη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι αρχικά αναπληρωματικός, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν υπέφερε και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38′ από το γκολ του Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Η είσοδος του Αργεντινού στο 57′ την άλλαξε. Στο 59′ ισοφάρισε και στο 68′ από φάση που ξεκίνησε εκείνος ο Βίκτορ Ρουΐθ έβαλε αυτογκόλ.

Ο Ρουΐθ επτά λεπτά αργότερα «λυτρώθηκε» καθώς ισοφάρισε, αλλά η Μπάρτσα στο φινάλε πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στο 87′, ο Τρινκάο έκλεψε την μπάλα και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα χθεσινά ματς, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε πέντε αγωνιστικές καθώς ξεπέρασε με 4-1 την Κάντιθ στο «Ανοέτα». Από δύο γκολ σημείωσαν ο Ογιαρθάμπαλ (26′ πέν., 34′) και ο Ισάκ (54′, 59′). Για τους φιλοξενούμενους, που έπαιξαν με δέκα από το 45’+3′ λόγω αποβολής του Λόπες, μείωσε ο Χάιρο (65′).

Στο «Σαν Μαμές», Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαλένθια έμειναν στο 1-1 (43′ αυτ. Γκιγιαμόν – 65′ Γκαμπριέλ Παουλίστα) και στο «Ελ Σαδάρ» Οσασούνα – Εϊμπαρ 2-1 (18′ Καλέρι, 86′ Μπούντιμιρ – 44′ Κίκε).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X