Αρης: Προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ενόψει ΑΕΚ

Αρης: Προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προπονήθηκε ο Αρης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο ξεκίνησε προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας).

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Επί αθηναϊκού εδάφους (στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης) προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (07/02, 19:30), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας).

Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο, με πρωινή προπόνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X