Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 19:30 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στη ρεβάνς του 2-0 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να κάνει το καθήκον της και να σφραγίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί, καθώς εκτός είναι οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Στράτος Σβάρνας, Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Μάριο Μιτάι που είναι τραυματίες ή δεν έχουν επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό τους.

Στην αποστολή δεν μπήκαν και οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, με τους τρεις τελευταίους να είναι ουσιαστικά εκτός ΑΕΚ.

Ωστόσο, εντός είναι ο νεοφερμένος Ουκρανός μπακ, Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο από τον Πειραιά και τον Αϊνάλη από τη Μακεδονία. Τέταρτος είναι ο Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας.

Να θυμίσουμε ότι σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν υπάρχει VAR.

LIVE το Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Παρακολουθήστε ζωντανά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X