Κύπελλο: Στους «8» ο ΠΑΟΚ, 1-2 τη Λάρισα (VIDEO)

Κύπελλο: Στους «8» ο ΠΑΟΚ, 1-2 τη Λάρισα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Λάρισα και στο Αλκαζάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-2 τη Λάρισα στο Αλκαζάρ και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ από το 6′ με τον Κρμέντσικ αλλά ο Νάγκι απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και να έχει δοκάρι στο 16′ με το σουτ του Λάμπρου.

Το γκολ που έψαχνε ο ΠΑΟΚ ήρθε, τελικά, στο 19′ με το πλασέ του Τσιγγάρα, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό, μετά τη συνεργασία του με τον Μουργκ (0-1). Και ένα δεκάλεπτο μετά, στο 29′, ήρθε και το 0-2, με την κεφαλιά του Κρμέντσικ μετά το κόρνερ του Νινούα.

Το ματς ήταν ανοιχτό αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην το… χαρούν οι δύο ομάδες και στο 39′ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να σκοράρει και να μειώσει σε 1-2 με την κεφαλιά του Περέιρα μετά το κόρνερ του Γιακιμόφσκι.

Από εκεί και πέρα, στο β’ μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αν και το σκορ θα μπορούσε να ανέβει. Είτε στο 55′ με το δυνατό σουτ του Λάμπρου που βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, είτε στο 82′ με το σουτ του Κούτσια εντός περιοχής που πήγε στο κάθετο δοκάρι.

Και το 1-2 όμως, δεν πείραξε καθόλου τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε πολύ εύκολα την πρόκριση για τους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΛ: Νάγκι, Γιακιμόφσκι (82′ Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης (62′ Χουσίνο), Μαξιμένκο, Γκράου (66′ Γλυνός), Ηλιάδης, Μπεν Χατίρα (62′ Μλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μουκάντζο (62′ Νούνιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Περέιρα (46′ Ροντρίγκο), Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Νινούα, Τσιγγάρας, Ουάρντα (63′ Καγκάβα), Λάμπρου (79′ Βρακάς), Μουργκ (46′ Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (63′ Κούτσιας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X