Μαρσέιγ: «Εκκρεμούν πειθαρχικές διαδικασίες κατά του Βίλας-Μπόας»

Μαρσέιγ: «Εκκρεμούν πειθαρχικές διαδικασίες κατά του Βίλας-Μπόας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν απέλυσε, αλλά έθεσε σε «διαθεσιμότητα» τον προπονητή της Αντρέ Βίλας-Μπόας, μετά τις δηλώσεις που έκανε υποβάλλοντας την παραίτησή του λόγω διαφωνιών με το κλαμπ για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Ντσαμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επισημάνει σε τοποθέτησή του πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, διότι ενήργησε χωρίς την έγκρισή του για τη μεταγραφή του 25χρονου μέσου, μολονότι ο ίδιος τον είχε απορρίψει, ενώ ενημερώθηκε για την απόκτησή του από τα ΜΜΕ.

«Η Μαρσέιγ ανακοινώνει ότι υπάρχουν εκκρεμείς πειθαρχικές διαδικασίες για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας. Αυτή η προστατευτική απόφαση, κατέστη αναπόφευκτη, δεδομένης της πρόσφατης επανάληψης ενεργειών και στάσεων που βλάπτουν σοβαρά το κύρος της Μαρσέιγ και των υπαλλήλων της, που την υπερασπίζονται καθημερινά» ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου της Μασσαλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X