ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει νέα επαφή με Λιβάγια»

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει νέα επαφή με Λιβάγια»
Photo Credits: INTIME

Διαψεύδει το δημοσίευμα για τον Μάρκο Λιβάγια η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει επισήμως πως υπήρξε νέα επαφή και αλλαγή δεδομένων με τον Μάρκο Λιβάγια.

Δημοσίευμα υποστήριζε πως υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με αυτό υπήρξε επαφή του Κροάτη επιθετικού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά την οποία φέρεται οι δύο πλευρές να έφτασαν τελικά σε συμφωνία.

Ομως η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει επίσημα…

Τα όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα διαψεύδει επισήμως η ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία τονίζει χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη στο θέμα του Μάρκο Λιβάγια, τουλάχιστον από τη δική της πλευρά.

Οπως τονίζει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με βάση τα τωρινά δεδομένα δεν έχει υπάρχει κάποια νέα επαφή ή κάποια διαφορετική εξέλιξη σε σχέση με την τελευταία συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του.

Να υπενθυμίσουμε πως υπήρξε «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών με τον Λιβάγια να απορρίπτει την πρόταση της ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με εγγυημένες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Και έκτοτε ο Μάρκο είναι εκτός ομάδας, η ΑΕΚ τον αποχαιρέτισε, όπως και ο ίδιος μέσω Ιnstagram και δεν ξαναφόρεσε τα «κιτρινόμαυρα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X