Το είπε πάλι το ποίημα ο Κλάτενμπεργκ - Εβγαλε λάδι τον Ζαχαριάδη για τα εγκλήματα στο ΟΦΗ-ΑΕΚ (VIDEO)

Το είπε πάλι το ποίημα ο Κλάτενμπεργκ - Εβγαλε λάδι τον Ζαχαριάδη για τα εγκλήματα στο ΟΦΗ-ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ολα καθαρά τα είδε στο ΟΦΗ-ΑΕΚ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γνωστός Πραξιτέλης Ζαχαριάδης έκανε πάλι τα… δικά του στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να τον βγάζει λάδι!

Η ΑΕΚ είχε έντονα παράπονα μετά το τέλος του ματς στο Ηράκλειο από τον Ζαχαριάδη, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης έδωσε ανύπαρκτες τρείς κίτρινες κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ και υπέδειξε 14 φάουλ εις βάρος της.

Παρόλα αυτά ο Κλάτενμπεργκ τα είδε όλα… «καθαρά» στο συγκεκριμένο ματς.

Συγκεκριμένα ο Αγγλος διαιτητής αναφέρθηκε μόνο σε ένα πέναλτι το οποίο ζήτησε η Ενωση σε μαρκάρισμα του Διαμαντή πάνω στον Σιμάνσκι υποστηρίζοντας πως: Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν υπάρχει πέναλτι, καθώς πρόκειται για περίπτωση προσποίησης. Αρχικά υπήρξε μικρή επαφή από τον αμυνόμενο, η οποία είναι φυσιολογική στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο επιτιθέμενος συνέχισε πριν πέσει μόνος του όταν είδε ότι δεν είχε πιθανότητα να παίξει την μπάλα σε μια προσπάθειά του να εξαπατήσει το διαιτητή και να καταλογίσει πέναλτι.

Ο Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε και στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο πέναλτι που έκανε ο Ινσούα στον Παντελάκη: Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι ήταν πέναλτι γιατί ο αμυνόμενος δεν έκανε επαφή με την μπάλα και βρήκε το πόδι του αντιπάλου του, ο οποίος είχε βρει πρώτος την μπάλα στην προσπάθειά του να την διεκδικήσει.

Η ανάλυση από τον Κλάτενμπεργκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X