Η ΑΕΚ να μπει ξανά στον ίσιο δρόμο με ΟΦΗ στην Κρήτη (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε το ματς
Photo Credits: INTIME

Μάχη στην Κρήτη για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει το μεσημέρι τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες και την… ηρεμία θέλει η ΑΕΚ σήμερα το μεσημέρι στην Κρήτη!

Η Ενωση αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ σήμερα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) στο Γεντί Κουλέ για την 20ή αγωνιστική της Super League. Στόχος δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στις νίκες και τα τρίποντα μετά την ήττα με την άσχημη εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Λίγο πριν ενισχυθεί με τον Ολεγκ Νταντσένκο -οι ανακοινώσεις για τον οποίο αναμένονται σήμερα- ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο καθώς πλήττεται και από απουσίες.

Οι απουσίες της ΑΕΚ

Αρκετές απουσίες έχει και στον σημερινό αγώνα να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός έμειναν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μάριο Μιτάι που παραμένουν τραυματίες και συνεχίζουν τα ατομικά προγράμματα. Ενώ, στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε οι Εμάνουελ Ινσούα και Μάρκο Λιβάγια.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναμένεται και σήμερα να παρατάξει 4-3-3 καθώς δεν διαθέτει κανέναν καθαρόαιμο «οργανωτή». Στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης, τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα, ενώ στα στόπερ επιστρέφει ο Νεντελτσιάρου με έναν εκ των Σβάρνα ή Λάτσι.

Στον άξονα όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Σάκχοφ, με αουτσάιντερ τον Σιμάνσκι, ενώ στην επίθεση όλα είναι ανοιχτά. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι φαβορί για δεξιά στην επίθεση, με τον Τάνκοβιτς ή τον Αλμπάνη αριστερά και τον Ανσαριφάρντ σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σαρδέλης,  Γκαρσία, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

Με… απρόοπτα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, καθώς το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται μέσα για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Λουκ Καστάνιος. Επιπλέον, συμπεριλήφθηκε και ο Σόουζα μετά από 11 μήνες απουσίας. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Γιάννου, Μαρινάκης, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Κούζμαν, Κοροβέσης.

Ο Ζαχαριάδης στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

Τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Καρσιώτης, Στεφάνης και στο VAR ο Παπαδόπουλος επίσης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X