Μαρσέιγ: «Εφοδος» των οπαδών της στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟ)

Μαρσέιγ: «Εφοδος» των οπαδών της στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται στην Μασσαλία, όπου δεκάδες αγανακτισμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ απειλούν να εισβάλλουν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, βάζοντας φωτιά σε δέντρα!

Μάχες σώμα με σώμα δίνονται αυτή τη στιγμή έξω από το προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ, όπου δεκάδες οπαδοί του συλλόγου επιχειρούν με κάθε τρόπο να εισβάλλουν. Από το πρωί η Μασσαλία μυρίζει μπαρούτι αφού σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν αναρτηθεί υβριστικά πανό κατά της διοίκησης και των παικτών.

Μία ομάδα οργανωμένων της Μαρσέιγ αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το προπονητικό κέντρο, έβαψαν με σπρέι τους τοίχους και την πόρτα και στην προσπάθεια τους να εισχωρήσουν μέσα, έβαλαν φωτιά σε ένα δέντρο, ενώ έχουν ανάψει δεκάδες καπνογόνα.

Στο σημείο κινούνται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να επακολουθήσει στο βραδινό εντός έδρας παιχνίδι στο Βελοντρόμ απέναντι στην Ρεν.

Μαρσέιγ: «Εφοδος» των οπαδών της στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟ) Μαρσέιγ: «Εφοδος» των οπαδών της στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟ) Μαρσέιγ: «Εφοδος» των οπαδών της στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X