Η ΑΕΚ περνάει από τη Λάρισα και φτιάχνει την ψυχολογία της (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ περνάει από τη Λάρισα και φτιάχνει την ψυχολογία της (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λάρισα με στόχο το διπλό

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στην Basket League τη φετινή σεζόν και για να το καταφέρει θα πρέπει να περάσει από τη Λάρισα (20.00, ΕΡΤ3 LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Η Βασίλισσα σάρωσε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ μεσοβδόμαδα και έδειξε πως παρά τις ατυχίες και τις απουσίες έχει τον τρόπο να παρουσιάζεται καλύτερη πάνω στο παρκέ, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί σε κανένα σημείο του αγώνα να πλησιάζει στο σκορ δείγμα της εξαιρετικής εικόνας των παικτών του Παπαθεοδώρου.

Η Ένωση προετοιμάστηκε για το παιχνίδι στη θεσσαλική πόλη έχοντας μόλις μία προπόνηση μετά το παιχνίδι της Τετάρτης. Σε αυτή πήρε μέρος και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που επέστρεψε στη δράση και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Θεσσαλούς. Έτσι θα γεμίσει και πάλι το ρόστερ με την παρουσία του, κλείνοντας ένα θέμα που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα τραυματισμών των Κατσίβελη, Γιάνκοβιτς καί Γκίκα παραμένουν με την Ένωση να μην εχ ι έτη σύνθεση της τρία πολύ σημαντικά όπλα στην προσπάθεια για μια ακόμα νίκη, την 10η στη σεζόν.

Στην ΑΕΚ έχουν μάθει να ζουν με τους τραυματισμούς και ο Δημήτρης Μενουδάκος εξήγησε ότι δεν πρέπει να στέκεται η ΑΕΚ σε απουσίες και κούραση αλλά να δίνει σε κάθε παιχνίδι το 100%, δείχνοντας το πνεύμα που υπάρχει εντός των τειχών.

Από την άλλη πλευρά η Λάρισα θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να πάρει μια νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ περιμένει άπαντες να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους και να οδηγήσουν την ομάδα σε μια σημαντική νίκη.

Στην ομάδα της Θεσσαλίας άλλωστε έχουν σημαδέψει το παιχνίδι αυτό ώστε να πάρουν μια νίκη που θα αλλάξει τη σεζόν και θα φέρει άλλον αέρα στην ομάδα. Για το λόγο αυτό άπαντες στοχεύουν σε καλή εμφάνιση και ανταγωνιστική εικόνα για 40 λεπτά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X