Νταντσένκο: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Νταντσένκο εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εφτασε το βράδυ στην Αθήνα ο Όλεγκ Νταντσένκο και θέμα χρόνου είναι να υπογράψει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλεγκ Νταντσένκο βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός μπακ έφτασε τελικά χθες το βράδυ στην Αθήνα, με περιπετειώδη τρόπο λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος αναχώρησε οδικώς από την Αττάλεια για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί πέρασε στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει το αεροπλάνο για την πρωτεύουσα.

Ο Νταντσένκο θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, καθώς η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά του παίκτη από την Ρούμπιν Καζάν, ενώ το προηγούμενο διάστημα συζητούσε με τους Ρώσους για τον δανεισμό του και η Ούφα είχε «μπλοκάρει» τις διαδικασίες και δεν επέτρεπε την διακοπή του δανεισμού.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η πίεση που άσκησε στην Ούφα και τελικά υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ιστορία.

Σε ότι αφορά τώρα τις διαδικασίες μεταγραφής του το πιθανότερο είναι πως θα ολοκληρωθούν σήμερα, με τον παίκτη να περνάει μέσα στην ημέρα από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράφει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X