Επιβεβαίωση enwsi.gr για Βέριπς: Νέα επαφή μαζί του η ΑΕΚ!

Επιβεβαίωση enwsi.gr για Βέριπς: Νέα επαφή μαζί του η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Επιβεβαιώνεται ο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Μίκαελ Βέριπς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Μίκαελ Βέριπς!

Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr στην ΠΑΕ ΑΕΚ τρέχουν για την απόκτηση δεξιού μπακ, κεντρικού αμυντικού, αλλά και τερματοφύλακα.

Ο τερματοφύλακας για τον οποίον ενδιαφέρεται η ΑΕΚ είναι ο 24χρονος Ολλανδός, Μίκαελ Βέριπς, της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Και οι επαφές έχουν να κάνουν με δανεισμό του από την αγγλική ομάδα. Και τις τελευταίες ώρες έγινε νέα επαφή.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έχει προταθεί στον Δικέφαλο εδώ και λίγες ημέρες, καθώς φέτος δεν έχει παίξει καθόλου στους Αγγλους και σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr!

Μάλιστα η ΑΕΚ θα έχει νέα επαφή μαζί του, ώστε να προχωρήσει η στην απόκτηση του άμεσα, διότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ για την απόκτηση τερματοφύλακα περιμένουν και τι θα γίνει με τον Παναγιώτη Τσιντώτα και τον τραυματισμό του, διότι χθες υπήρχε η ενημέρωση από το ιατρικό τιμ ότι θα έμενε εκτός για ένα μήνα.

H καριέρα του Μίκαελ Βέριπς

Ο 24χρονος Ολλανδός δίμετρος τερματοφύλακας πήγε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ως αντικαταστάτης του Ντιν Χέντερσον από την Μαλίν και πέρυσι είχε 2 συμμετοχές με τις δύο ομάδες.

Στο Βέλγιο έπαιξε 35 ματς, ενώ έχει παίξει στην Ολλανδία σε Μάαστριχτ με την οποία έχει καταγράψει 41 συμμετοχές (10 clean sheets), Σπάρτα Ρότερνταμ όπου κατέγραψε 1 συμμετοχή και στις μικρές ομάδες της Τβέντε με 10 συμμετοχές.

Τελευταία του γεμάτη σεζόν η χρονιά 2018/19 με 34 ματς με την Μαλίν στα οποία δέχθηκε μόλις 24 τέρματα, έχοντας 17 clean sheets.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X