ΑΕΚ: Φορτσάρει για στόπερ και τερματοφύλακα!

ΑΕΚ: Φορτσάρει για στόπερ και τερματοφύλακα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να καλύψει όλες τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τρέχει για την απόκτηση στόπερ και τερματοφύλακα μέχρι την Κυριακή το βράδυ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η ΑΕΚ εκτός από την απόκτηση δεξιού μπακ, που όπως σας έχουμε αναφέρει φαβορί είναι ο Όλεγκ Νταντσένκο, φορτσάρει για να αποκτήσει και στόπερ και τερματοφύλακα τις επόμενες ώρες.

Λίγα 24ωρα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ εργάζονται πυρετωδώς για να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ για να βοηθήσουν την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ετσι εκτός από δεξί μπακ θα γίνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ και τερματοφύλακα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες μας.

ΑΕΚ: Τι γίνεται με στόπερ και τερματοφύλακα

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με όσα σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr για τη θέση του τερματοφύλακα ένα από τα ονόματα που έχει προταθεί είναι ο Ολλανδός, Μίκαελ Βέριπς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η ανάγκη για την απόκτηση τερματοφύλακα είναι εμφανής, καθώς ούτε ο Τσιντώτας, ούτε ο Αθανασιάδης, έπεισαν στο πρώτο μισό της σεζόν και στόχος της ΑΕΚ είναι να τους βοηθήσει.

Ενώ σε ότι αφορά τα του στόπερ, μετά και τον νέο τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού, καθώς μένει με τους Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Σβάρνα και τον παροπλισμένο Χνιντ. Και ήδη υπάρχουν πολλά αμυντικά προβήματα.

Να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ μπορεί να κάνει μεταγραφές μέχρι και την Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X