Οι Γάλλοι για την αποκάλυψη του enwsi.gr: «Πρόταση της Ναντ για Ολιβέιρα»

Οι Γάλλοι για την αποκάλυψη του enwsi.gr: «Πρόταση της Ναντ για Ολιβέιρα»
Photo Credits: INTIME

Στην αποκάλυψη του enwsi.gr για Νέλσον Ολιβέιρα-Ναντ αναφέρονται οι Γάλλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ναντ προσφέρει μισό εκατομμύριο ευρώ στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Την αποκάλυψη την έκανε το enwsi.gr και ο Τάσος Τσατάλης και την επιβεβαιώνουν και οι Γάλλοι. Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «jeunesfooteux.com» αναφέρεται στο δημοσίευμα του enwsi.gr και στην πρόταση της Ναντ για τον επιθετικό της ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα για Ολιβέιρα

«Η 17η της Ligue 1 και τρίτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, Ναντ, θα ήθελε να ενισχύσει τον επιθετικό της τομέα. Το πρόβλημα είναι ότι ο οικονομικό περιθώριο ελιγμών είναι αρκετά χαμηλό για την Ναντ. Επομένως σε αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Ωστόσο η Ναντ έχει ως στόχο τον Πορτογάλο επιθετικό, Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με το enwsi.gr η Ναντ έκανε πρόταση 500 χιλιάδων ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Ο Ολιβέιρα έχει σκοράρει φέτος 5 γκολ και είναι πρώην επιθετικός της Ρεν, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ολιβέιρα είναι διεθνής 17 φορές, όμως έχει μία δύσκολη σεζόν φέτος, παρόλα αυτά πέρσι είχε μία πολύ καλή χρονιά με 16 γκολ και 9 ασίστ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται τις πληροφορίες του enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X