Λημνιάτης: «Οι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά»

Λημνιάτης: «Οι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Λημνιάτης, αντικατέστησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στη διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά σχολίασε: «Νομίζω ότι το μήνυμα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο τρόπος που προσεγγίσαμε στο ξεκίνημα το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο παίξαμε συγκεντρωμένα και όπως είπα ο τρόπος που προσεγγίσαμε αμυντικά και μετά επιθετικά το παιχνίδι. Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα που είναι πολύ επικίνδυνο. Η ομάδα συσπειρώνεται όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Ζητάμε από τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά, αυτό έγινε και σήμερα». Για το αν ήταν καλό το κοουτσάρισμα του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται και κερδίζω».

Για το αν έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ λόγω της επανάληψης: «Πιστεύω ότι ενδόμυχα οι παίκτες μας, σίγουρα είχε μείνει κάτι από αυτή την ιστορία. Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε όμως δεν είχε να κάνει με τον τρόπο που έγινε η επανάληψη. Μέσα μας υπήρχε η επιθυμία να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X