ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Που θα δούμε το ματς
Photo Credits: INTIME

Το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα σε live streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming: Λίγες ημέρες μετά από τον αγώνα που έδωσε η ΑΕΚ στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας, σήμερα στις 17:15. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αλλά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2

Για αυτό και στόχος τους απέναντι στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, είναι μόνο η επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να κρατήσει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ προέρχεται από ήττα και μάλιστα μέσα στο γήπεδό του. Ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική από το Βόλο με σκορ 1-0. Η τελευταία νίκη του ΠΑΣ ήταν πριν από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου του 2020, όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας της Λαμίας με 2-0. Μετά είχε συνεχόμενα αποτελέσματα χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αποστολή των φιλοξενούμενων ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης συμπεριέλαβε και τον νεοφερμένο Αργύρη Γιαννίκη. Συγκεκριμένα στην αποστολή είναι οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κριζμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Λέο.

Από πλευράς ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών μου»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει η ομάδα του, τονίζοντας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρόθεση και τη συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών. Οι απαιτήσεις μου είναι μεγάλες και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται σχεδόν σε κάθε στιγμή. Αυτό που συμβαίνει ειναι ότι λόγω της έντασης κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Είναι κάτι που τους έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι για να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο θα υπάρχουν τέτοια θέματα. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά όσων ασχολούνται με τη φυσική κατάσταση της ομάδας».

Σε ερώτηση για την απόφαση του Λιβάγια να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, απάντησε: «Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω πει στο παρελθόν. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ένας στρατιώτης που κάνει αυτά που του ζητάω. Μέχρι να γίνει ξεκάθαρη η θέση από την πλευρά της διοίκησης, σκέφτομαι πάντα το σύνολο της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ είναι να διαχειριστώ 25-26 προσωπικότητες μέσα στα αποδυτήρια. Θα σκεφτώ πάντα το καλό της ομάδας». Για τον Λάτσι και αν έχει τα στοιχεία να καθιερωθεί: «Ναι, πιστεύω ότι έχει τα προσόντα και τη νεότητα. Έπρεπε να δείξω γενναιότητα για να τον βάλω, όπως είχα κάνει στο παρελθόν με τους Γαλανόπουλο και Μανωλά. Έχει τα προσόντα για ένα καλό μέλλον, αλλά θα πρέπει να δουλέψει και να έχει τη διάθεση να βελτιωθεί». Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είναι παιχνίδι που δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι εύκολο. Τα Γιάννινα έχουν πολύ καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε στο 100%. Όλοι οι βαθμοί έχουν την ίδια σημασία».

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X