Παπασταθόπουλος: Οι άγριες αποδοκιμασίες και ύβρεις στο «Καραϊσκάκη» -Η τότε απάντησή του! (VIDEO)

Παπασταθόπουλος: Οι άγριες αποδοκιμασίες και ύβρεις στο «Καραϊσκάκη» -Η τότε απάντησή του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ιστορία... γράφει και δεν «ξεγράφει» για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Λιμάνι» επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Ο 32χρονος άσος αφού έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ, όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα για τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2020, για το Europa League.

Στον αγώνα που έγινε στο «Καραϊσκάκη», οι Κανονιέρηδες επικράτησαν 1-0 με γκολ του Λακαζέτ, με τον Σωκράτη να έχει στο 89′ δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Μετά την κεφαλιά, ο Ελληνας άσος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και ζήτησε μικρή διακοπή από τον ρέφερι πέφτοντας στο χορτάρι και στη συνέχεια να περάσει εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ωστόσο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» εκείνη τη στιγμή προκλήθηκε… πανικός και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού σηκώθηκαν στο «πόδι» και έβριζαν εν χορώ αισχρώς τον Σωκράτη!

Το τι ακριβώς ακούστηκε εκείνο το βράδυ στο Φάληρο μπορεί να ακούσει κανείς μετά το 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Η απάντηση του Παπασταθόπουλου στις αποδοκιμασίες

Την επόμενη ημέρα, ο διεθνής στόπερ, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X