Η ΑΕΚ του Μανόλο πάει να... αλώσει την Τούμπα απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πού θα δούμε σήμερα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει να πάρει απόψε με συνταγή Χιμένεθ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… «μαχαίρι» στα δόντια για το διπλό την Τούμπα η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, NovaSports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για την 18η αγωνιστική της Super League και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση μπροστά από τον σημερινό της αντίπαλο και τον Αρη. Με τον μετρ των ντέρμπι, Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, λύσεις, ψυχή και πάθος η Ενωση ψάχνει το «διπλό» με την κλασική συνταγή του Ανδαλουσιανού.

Οι απουσίες παραμένουν σημαντικές, ωστόσο η ΑΕΚ του Χιμένεθ δείχνει «χαμαιλέοντας» και προσαρμόζεται όσα εμπόδια και αν παρουσιαστούν μπροστά της. Οι πέντε σερί νίκες, άλλωστε, και ειδικά το διπλό στο Χαριλάου δείχνουν πως ο Ισπανός έχει τον… τρόπο για τέτοια ματς που χρειάζονται ένταση και δύναμη.

Το πλάνο και οι απουσίες της ΑΕΚ

Στην Θεσσαλονίκη για το σημερινό παιχνίδι, δεν ταξίδευσαν οι Νένταντ Κρίστισιτς, Θεοδόσης Μαχαίρας, Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Μάριο Μιτάι. Ο Σέρβος χαφ έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Μαχαίρας πόνους ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό δεν θα μπήκε στην αποστολή. Οι Ρουμάνος στόπερ και ο νεαρός μπακ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης γι’ ακόμα μία ημέρα λόγω των τραυματισμών τους. Εκτός είναι ξανά οι Νασίμ Χιντ και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Οσον αφορά στα πλάνα του Χιμένεθ που δείχνουν παράταξη 4-3-3 κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Αθανασιάδης με τους Τσιγκρίνσκι -που είχε σκοράρει στο τελευταίο διπλό της ΑΕΚ στην Τούμπα- και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας. Ενώ, στα δύο άκρα θα είναι οι Μπακάκης και Λόπες. Στα χαφ θα είναι ο Σιμόες με τον Σάκχοφ και τον Γαλανόπουλο με στόχο να «οχυρωθεί» το κέντρο, ενώ στην επίθεση οι Λιβάγια και Γκαρσία θα πάρουν θέση στα δύο άκρα με τον Ανσαριφάρντ ή τον Ολιβέιρα στην αιχμή του δόρατος.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Τσιντώτας, Θεοχάρης, Λάτσι, Ινσούα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία, κατόπιν δικής του επιλογής, άφησε εκτός αποστολής τους Τσόλακ και Μιχαηλίδη, ενώ δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα συγκριτικά με τα δύο τελευταία ματς με ΟΦΗ στην Κρήτη και ΑΕΛ εντός έδρας.

Θέση κάτω από την εστία θα πάρει ο Ζίβκοβιτς, στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Βιεϊρίνια και Περέιρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ Ίνγκασον και Κρέσπο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σβαμπ και Ελ Καντουρί θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κρμέντσικ, θα είναι οι Τζόλης, Ουάρντα και Ζίβκοβιτς.

Ο διαιτητής των… οργίων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ όρισε τον Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς με τέταρτο τον Βασίλη Φωτιά από τον Σύνδεσμο Πέλλας. Στο VAR θα είναι ο Ματέι Γιουγκ με AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Βίντσιτς ήταν ο ρέφερι στο περσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, το οποίο είχε διαρκέσει περισσότερο από 100 λεπτά, με τον Βιεϊρίνια να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι στο 101′.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια του πάρτι.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από τον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X