Μπουντεσλίγκα: Εντυπωσιακή «πεντάρα» της Αϊντραχτ -Ολα τα σημερινά γκολ (VIDEO)

Μπουντεσλίγκα: Εντυπωσιακή «πεντάρα» της Αϊντραχτ -Ολα τα σημερινά γκολ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάιντς της μίας νίκης στη σεζόν, επικράτησε 3-2 της Λειψίας, που έμεινε στο -4 από τη Μπάγερν με ματς περισσότερο. Φρένο και στην 3η Λεβερκούζεν από τη Βόλφσμπουργκ (0-1) που έπιασε τετράδα. Πεντάρα η Αϊντραχτ.

Με νίκη της θα πλησίαζε στο -1. Θεωρητικά είναι η μοναδική που θα μπορούσε να απειλήσει την κυριαρχία της Μπάγερν. Φαίνεται όμως τελικά ότι η Λειψία δεν πρόκειται να το κάνει. Αυτό είναι το πρακτικό συμπέρασμα μετά την απίστευτη ήττα της με 3-2 στη Μάιντς. Δηλαδή στην έδρα της ουραγού που μέχρι τώρα στη σεζόν είχε πάρει μόλις άλλο ένα τρίποντο και αυτό χαμένο κάπου στον Νοέμβριο. Ωστόσο, η Λειψία κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι, με έναν τόσο αδύναμο αντίπαλο, στο οποίο μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές. Ανταμς (15’) και Χάλστενμπεργκ (30’) έβαλαν σε θέση οδηγού τους Ταύρους, ενώ ο Νιακατέ απάντησε ισάριθμες φορές (24’, 35’), με τον Μπαρέιρο (50’) να χαρίζει λίγη χαρά στους γηπεδούχους.

Διπλό τετράδας η Βόλφσμπουργκ

Όσο αμφίβολο κι αν φαινόταν στην αρχή της σεζόν να «χτυπήσει» έξοδο στο Champions League, η Βόλφσμπουργκ δεν αστειεύεται. Στη νέα μεγάλη της αποστολή, εκτός έδρας κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ πέτυχε και πάλι διάνα, φεύγοντας με σπουδαίο και «καθαρό» διπλό (0-1) από τη «Bay Arena», χάρη στο γκολ του Μπάκου από το 35ο λεπτό. Έτσι, οι Λύκοι εκμεταλλεύτηκαν την νέα απώλεια της Ντόρτμουντ και εδραιώθηκαν στην τετράδα, ισοβαθμώντας, μάλιστα, με τις Ασπιρίνες που βρίσκονταν ήδη στην 3η θέση (32 βαθμούς).

Πεντάρα της Άιντραχτ και έκτη θέση

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της Άινταχτ Φρανκφούρτης. Οι Μαύροι Αετοί διέλυσαν την Αρμίνια Μπίλεφελντ μέσα στην έδρα της (5-1) και, με την πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς, ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Αντρέ Σίλβα (25′, 33′), Φίλιπ Κόστιτς (27′), Τζόακιμ Νίλσον (51′ αυτ.) και Λούκα Γιόβιτς (75′) πέτυχαν τα γκολ της φορμαρισμένης ομάδας του Άντι Χίτερ, με την 15η Αρμίνια (στο +2 από τα μπαράζ παραμονής) να μειώνει προσωρινά σε 1-3 με τον Σέρχιο Κόρδοβα (36′).

Άφησε πίσω τη Στουτγκάρδη και βλέπει Ευρώπη η Φράιμπουργκ

Η «μάχη» της Ευρώπης στη Bundesliga βρίσκει τέσσερις ομάδες εκτός εξάδας στο κόλπο για ένα εισιτήριο και η Φράιμπουργκ συνεχίζει να είναι μία από τις ισχυρές διεκδικήτριες. Αυτό το επιβεβαίωσε ξεκάθαρα κόντρα στη Στουτγκάρδη των ίδιων φιλοδοξιών, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή, έστω κι αν οι Σουηβοί «βομβάρδισαν» την εστία τους στο 2ο ημίχρονο (1-16 οι τελικές). Ο Γουαμανγκιτούκα έπιασε διψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα (10 γκολ) κι άνοιξε το σκορ στο 7′, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον εξαιρετικό, Ντεμίροβιτς στο 14′ και πριν τη λήξη του ημιχρόνου γύρισαν… τούμπα το ματς με τον Ζεόνγκ (37′). Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου (πέρασε αλλαγή στο 46′) έχασε, μάλιστα και πέναλτι στο 45′ με τον Νικολάς Γκονσάλες για το 2-2, το οποίο δεν βρήκε ποτέ κι έτσι έμεινε στο -7 από την 6η θέση. Αντίθετα, η Φράιμπουργκ πλησίασε στο -2!

Φιλί ζωής του Νίντερλεχνερ στην Άουγκσμπουργκ

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και πέντε στα τελευταία έξι ματς, η Άουγκσμπουργκ καίγονταν για μια βαθμολογική ανάσα, έστω και αν βρίσκεται σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από την θέση των μπαράζ παραμονής. Ο Φλόριαν Νίντερλεχνερ πήρε το… όπλο του και, με δύο γκολ (17′, 47′), οδήγησε τους Βαυαρούς σε πολύτιμη νίκη (2-1) επί της Ουνιόν Βερολίνου (ισοφάρισε προσωρινά στο 25′ με τον Μάρκους Ίνγκβαρτσεν), η οποία έχασε την ευκαιρία για ισοφάριση με πέναλτι του σκόρερ (56′) και έπεσε στην όγδοη θέση, χάνοντας την ευκαιρία να μοιραστεί την πέμπτη θέση με την Γκλάντμπαχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X