Πρίγκιπας μόνο στον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

udezeΟι μεταγραφές περιέχουν πάντα ρίσκο. Μόνο που μερικές, εξ αρχής φαίνεται πως μόνο με…θαύμα μπορεί να έχουν θετικό πρόσημο στο φινάλε. Όπως συνέβη στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Ιφεάνι Ουντέζε. Ο Νιγηριανός (με τις πριγκιπικές καταβολές από τη φυλή της πατρίδας του όπου προερχόταν), αποδείχθηκε μια παρτίδα χαμένη εκ των προτέρων. Εκανε όλα κι όλα πέντε ματς με την Ενωση και από τον Γενάρη του 2007 αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Ουντέζε είχε αποκτηθεί με προσωπική επιλογή του Ιλια Ιβιτς στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών του 2006. Είχε πολυετή παρουσία στα ελληνικά γήπεδα, αρχικά με την Καβάλα και στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ, όπου έπαιξε για έξι σεζόν (με ενδιάμεσο εξάμηνο δανεισμό στην Γουέστ Μπρόγμιτς Αλμπιον). Αριστερός μπακ με δυνατότητα να παίξει και ως στόπερ, θεωρητικά θα έδινε λύσεις και στις δύο θέσεις.

Ο Ουντέζε άργησε να μπει στην προετοιμασία και δεν γέμισε το μάτι του Φερέρ. Εκανε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά αντικαταστάθηκε και στα τρία ματς. Αντίθετα, έκανε δύο 90λεπτα στο Τσάμπιονς Λιγκ εκείνης της σεζόν απέναντι σε Αντερλεχτ και Λιλ. Μετά από κάποιο ταξίδι στην πατρίδα του, τα ίχνη του χάθηκαν. Από την είσοδο του 2007 αποτέλεσε παρελθόν για την ΑΕΚ.

Ο Νιγηριανός αμυντικός (έχει γενέθλια σήμερα και γίνεται 35 ετών), δεν έπαιξε ποτέ ξανά μπάλα. Το επόμενο καλοκαίρι (2007) επιχείρησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έπαιξε ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Εκτοτε, αγνοούνται τα ποδοσφαιρικά του ίχνη, αν και θεωρητικά θα μπορούσε να παίζει ακόμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X