
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανακοίνωσε τη λίστα- Δείτε τη θέση της ΑΕΚ
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) παρουσίασε τις 400 καλύτερες ομάδες στον κόσμο για το 2020.
Στη σχετική λίστα η ΑΕΚ βρίσκεται στη 62η θέση του κόσμου με 127 βαθμούς και στην κορυφή βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου μετά την κατάκτηση του τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League).
Το top 10 του κόσμου για το 2020
- Μπάγερν Μονάχου
- Παλμέιρας
- Παρί Σεν Ζερμέν
- Ιντερ
- Μάντσεστερ Σίτι
- Μίλαν
- Γιουβέντους
- Σεβίλλη
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Αρσεναλ
Οσον αφορά το πως βαθμολογούνται οι ομάδες αυτό έχει να κάνει με τις νίκες με την ΙFFHS να έχει ξεχωρίσει κάθε διοργάνωση και να δίνει περισσότερους βαθμούς σε διοργανώσεις όπως το Champions League (14 η κάθε νίκη, 7 η κάθε ισοπαλία) και το Europa League (12 η κάθε νίκη, 6 η κάθε ισοπαλία) και λιγότερες στα πρωταθλήματα τα οποία επίσης χωρίζονται σε δυναμικότητες!

Ελασσόνα: Σχεδόν 1.000 σπίτια ακατοίκητα από τον σεισμό (VIDEO)

Super League 2: To ενδιαφέρον σήμερα σε Ηράκλειο και Πάτρα (VIDEO)

ΑΕΚ: Η παρακάμερα της άνετης νίκης κόντρα στο Μεσολόγγι (VIDEO)

Δάνδολος: «Ομάδα που ανήκει στην ΑΕΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί -Λάθος η εκ νέου διακοπή του πόλο»

Super League: ΠΑΟΚ-Αρης απόψε και ο Ολυμπιακός με Λαμία -Ολο το πρόγραμμα