Η FIFA απέρριψε την έφεση της Ατλέτικο για τον Τρίπιερ

Η FIFA απέρριψε την έφεση της Ατλέτικο για τον Τρίπιερ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ατλέτικο σκέφτεται πλέον να προσφύγει στο CAS

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι αγωνίστηκε στην νίκη της Ατλέτικο επί της Σεβίλλης με 2-0, ο Κίεραν Τρίπιερ θα επιστρέψει σε… καθεστώς τιμωρίας μιας και η FIFA απέρριψε τελικά την έφεση της ισπανικής ομάδας για την ποινή των 10 εβδομάδων.

Ο Τρίπιερ είχε τιμωρηθεί από την Αγγλική Ομοσπονδία με αποκλεισμό 10 εβδομάδων απ’ όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του ισπανικού πρωταθλήματος, γιατί παραβίασε τους κανονισμούς περί στοιχηματισμού, όταν είχε πει σε έναν φίλο του να ποντάρει πως θα πήγαινε στους «ροχιμπλάνκος» πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η Ατλέτικο κατέθεσε έφεση η οποία τελικά απορρίφθηκε από την FIFA και έτσι η ποινή θα παραμείνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, διάστημα στο οποίο ο Άγγλος ποδοσφαιριστής θα είναι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει 8 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και τον πρώτο αγώνα εναντίον της Τσέλσι για το Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ατλέτικο σκέφτεται πλέον να προσφύγει στο CAS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X