Τρομερός Μπακάκης στο Χαριλάου: Αριθμοί για... άριστα αμυντικά!

Τρομερός Μπακάκης στο Χαριλάου: Αριθμοί για... άριστα αμυντικά!
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετικός κόντρα στον Αρη ο Μιχάλης Μπακάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι άλλος παίκτης στα τελευταία ματς της ΑΕΚ.

Η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έχει επιδράσει θετικά στον Μπακάκη, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονη συζήτηση για το μέλλον του Μπακάκη στην ΑΕΚ και την πιθανότητα αποχώρησης του από τα Σπάτα μετά από περίπου επτά χρόνια.

Παρόλα αυτά η αλλαγή προπονητή άλλαξε τα δεδομένα, καθώς ο Χιμένεθ έδειξε να ποντάρει πάνω του και τον έχει χρησιμοποιήσει ως βασικό και στα τέσσερα παιχνίδια του.

Και αν στο Καραϊσκάκη τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την ΑΕΚ γενικά, στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Μπακάκης έχει βοηθήσει στο να διατηρηθεί το «μηδέν» πίσω.

Τρομεροί αριθμοί κόντρα στον Αρη

Μάλιστα κόντρα στον Αρη ο Μπακάκης είχε εξαιρετικούς αριθμούς. Συγκεκριμένα ο Ελληνας μπακ είχε 5/5 επιτυχημένα τάκλιν, κάτι που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση το πρωτάθλημα!

Ενώ είχε και το απόλυτο στις μονομαχίες (5/5), αλλά ήταν και ο πρώτος στα κλεψίματα, με τρία.

Οι αριθμοί του βοήθησαν την Ενωση στο να φτάσει σε ένα σημαντικό «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα και αποτελούν και μία απάντηση στον Μάσιμο Καρέρα που δεν τον υπολόγιζε τόσο πολύ όσο ο Ισπανός τεχνικός.

Στην αλλαγή προπονητή στάθηκε και μετά το τέλος του ματς ο Μιχάλης Μπακάκης με τις δηλώσεις τους.

Να σημειώσουμε πως και με τη Λαμία ο Μπακάκης έκανε ένα εξαιρετικό ματς και είναι υποψήφιος για MVP της 16ης αγωνιστικής.

Δείτε τις δηλώσεις του Μπακάκη μετά το ματς στο Χαριλάου: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X