Αυτός είναι ο μόνος στόπερ στην Ευρώπη που δεν έχει... φάει ντρίμπλα!

Αυτός είναι ο μόνος στόπερ στην Ευρώπη που δεν έχει... φάει ντρίμπλα!
Photo Credits: INTIME

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Άστον Βίλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν στην Premier League είναι ο Εζρί Κόνσα!

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Άστον Βίλα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι από τους διακριθέντες, δείχνοντας παράλληλα έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παρότι είναι… νωρίς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στατιστικά που «whoscored» ο Κόνσα είναι ο μοναδικός στόπερ στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει δέκα τουλάχιστον εμφανίσεις και δεν έχει δεχτεί ούτε μία ντρίμπλα. Ένα στατιστικό που είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο και δείχνει πόσο ώριμος και σταθερός είναι ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός, παρότι είναι μόλις 23 ετών και αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Βίλα.

Νωρίτερα, ο Εζρί Κόνσα είχε αγωνιστεί σε Μπρέντφορντ και Τσάρλτον, σε Championship και League One αντίστοιχα. Από την Άστον Βίλα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 με 13,3 εκατ. ευρώ από την Μπρέντφορντ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X