Λαμία-ΑΕΚ LIVE Streaming

Σαν... ΑΕΚ στη Λαμία για να «καθαρίσει» (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Το σημερινό παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League 1 Λαμία- ΑΕΚ Live Streaming...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σημερινό παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League 1 Λαμία- ΑΕΚ Live Streaming…

Λαμία – ΑΕΚ Live Streaming: Απέναντι στη Λαμία η ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, εκτός έδρας, απόψε στις 19:30.

Η Ένωση προέρχεται από την πρώτη νίκη της για το 2021, καθώς επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στην εμβόλιμη αγωνιστική επί του Παναιτωλικού, εκτός έδρας, με 1-0. Μία νίκη η οποία ήρθε χάρη στο γκολ του Γαλανόπουλου στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση 27 βαθμούς και από πάνω της είναι ο ΠΑΟΚ με 31, έχοντας όμως οι «κιτρινόμαυροι» ένα ματς λιγότερο, το σημερινό.

Από την πλευρά της η γηπεδούχος Λαμία μέσα στο 2021 πήρε την πρώτη της νίκη και συγκεκριμένα στο πρώτο της ματς για τη νέα χρονιά, κάνοντας την έκπληξη απέναντι στον Άρη! Είχε νικήσει στο γήπεδό της με 2-0 και αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο της ομάδας από τη Φθιώτιδα, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας. Αντιθέτως στο προηγούμενο ματς ηττήθηκε με 2-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και είναι στην τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς σε 12 αναμετρήσεις. Βέβαια η ΑΕΛ που βρίσκεται από πάνω της έχει τρία ματς παραπάνω και έχει 8 βαθμούς…

Υποψιασμένη πάει η ΑΕΚ στη Λαμία, μετά την «γκέλα» που είχε ο Άρης στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά δε λείπουν τα προβλήματα για τον προπονητή της, Μανόλο Χιμένεθ. Την τελευταία στιγμή έμειναν εκτός αποστλής οι Τσιγκρίνσκι, Μιτάι, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και δεν ακολούθησαν την ομάδα στην πόλη της Φθιώτιδας. Επίσης εκτός πλάνων έμεινε και ο Λιβάι Γκαρσία, η απουσία του οποίου ήταν γνωστή μετά τις ενοχλήσεις του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αντιθέτως, επιστρέφει στη δράση ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Έτσι η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνα, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Σαρδέλη, Μαχαίρα, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming Χιμένεθ: «Να πιστέψουν οι παίκτες στον εαυτό τους»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τόσο για τον αγώνα με τη Λαμία, όσο όμως και για τις δικές του πρώτες ημέρες στον πάγκο της Ένωσης. Όσον αφορά τη δική του παρουσία, σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποκαταστήσουμε την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση των παικτών. Αυτό εξαρτάται και από τον καθ’ ένα παίκτη. Οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε εμείς, ούτε οι προηγούμενοι. Αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι, θα ήθελα να έχω 2 εβδομάδες για να δουλέψω με την ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από την ομάδα».

Αναφορικά με το ματς στη Λαμία, δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ: «Έχω δει καλά τη Λαμία. Για εμάς η πρώτιστη ανάγκη ειναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα πρέπει να είναι η πιο σημαντική μέρα για όλους. Έχω στο μυαλό μου τον τρόπο. Αλλά όπως είπαμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε τους 5-6 παίκτες που είναι στο όριο του να παίξουν ή όχι. Αυτό θα πουν όλοι ότι είναι καλά αλλά δεν θέλω απλά να βγουν και να παίξουν, εγώ ζητάω να είναι ανταγωνιστικοί».

Αρκετές απουσίες για Γρηγορίου

Τα πρώτα του ματς σε νέο πάγκο διανύει και ο Μιχάλης Γρηγορίου της Λαμίας. Ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εκτός πλάνων του Έλληνα κόουτς βρίσκονται οι Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Χατζηστραβός και Βασιλόγιαννης. Παράλληλα εκτός πλάνων έμεινε και ο Άνχελ Μαρτίνεθ, καθώς ανακοινώθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο.

Στην αποστολή είναι οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X