Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της με Παπασταθόπουλο και περιμένει με λίγες πιθανότητες

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της με Παπασταθόπουλο και περιμένει με λίγες πιθανότητες
Photo Credits: INTIME

Η πρόταση στα μέτρα της ΑΕΚ, η μακροπρόθεσμη προοπτική και οι ρεαλιστικές πιθανότητες για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλλον αιφνιδιαστικά μετά από τόσες μέρες που σε ό,τι αφορά την Ελλάδα το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει συνδεθεί αποκλειστικά με τον Ολυμπιακό, ξαφνικά βρίσκεται στο επίκεντρο και η ΑΕΚ.

Αβάσιμα; Όχι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όντως η πλευρά της Ένωσης δεν έχει μείνει απαθής μπροστά στις εξελίξεις με τον 32χρονο πρώην διεθνή στόπερ και ειδικά μπροστά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το θέμα είναι όμως οι προϋποθέσεις, με τις οποίες ασχολείται η ΑΕΚ.

Είναι σαφές πως η οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι σε θέση να ματσάρουν, όχι φυσικά τις τρέχουσες αποδοχές του Σωκράτη, αλλά ούτε και τα χρήματα που παίζουν στην αγορά για λογαριασμό του, με τις ομάδες με τις οποίες μιλάει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X