Original 21 Old School : «Κανείς δεν προσπάθησε να διώξει τον Μελισσανίδη, περιμένουμε να δούμε φως στο τούνελ»

Σιμάνσκι: «Η επιτυχία δεν είναι τυχαία - Είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση της Original 21 Old School μετά το πανό για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που σηκώθηκε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την Original 21, ανακοίνωσε εξέδωσε και η Original 21 Old School αναφορικά με το πανό διαμαρτυρίας που σηκώθηκε από την μεγαλύτερη οπαδική οργάνωση της ΑΕΚ προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Η ανακοίνωση

«Ταυτιζόμαστε απόλυτα με την ανακοίνωση της Μαμάς ORIGINAL, προσθέτοντας τα εξής: Η ομάδα μας πονάει αγωνιστικά και οργανωτικά πολλά χρόνια τώρα. Έχουν πονέσει τα μάτια μας και η καρδιά μας με αυτή την κατάντια.

Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, θα βλέπουμε την πλάτη του Μπούλη για τα επόμενα χρόνια. Κανείς πότε δεν θέλησε ούτε προσπάθησε να διώξει τον Μελισσανίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για το Γήπεδο. Αν όμως δεν αλλάξει ρότα και συνεχίσει τις ατυχείς επιλογές συνεργατών και παικτών, δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την ομάδα μας.

Επικαλούμαστε στο φιλότιμο, στο συναίσθημα, στην αξιοπρέπεια και τον όποιο εγωισμό του έχει απομείνει και περιμένουμε επιτέλους να πιεστεί και να βαλεί λεφτά… Με αυτή την ωμή διαχείριση, δεν βγαίνει τίποτα και η ΑΕΚ παραμένει ηττημένη. Περιμένοντας να δούμε φως στο τούνελ, παγώνουμε όλες μας τις κινητοποιήσεις… Μέχρι νεοτέρας.

Τέλος, μια μικρή αναφορά στους αδερφούς ΑΕΚτζήδες του πληκτρολογίου που κόλλησαν στη λεπτομέρεια της Αγίας Σοφίας και του Ιωνικού…

Κύριοι, βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Είναι κανόνας. Τα τσιμέντα δεν παίζουν μπάλα και οι προβολείς δεν σκοράρουν.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται, παρέα με τα αδέρφια μας, τα παιδιά της ORIGINAL 21, ραντεβού σε όλα τα γήπεδα της γης, πάντα με γνώμονα το καλό της

ΑΕΚ. ORIGINAL 21 OLD SCHOOL

Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα…

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X