Λιβάγια: Η Τράμπζονσπορ τον θέλει τώρα ελεύθερο

Το σημαντικό είναι πως έβγαλε αντίδραση
Photo Credits: INTIME

Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον φορ της ΑΕΚ, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μυστήριο με τον Μάρκο Λιβάγια συνεχίζεται. Ο Κροάτης δεν έχει απαντήσει ακόμα σε κανένα. Ούτε στην ΑΕΚ που του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ούτε στις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν.

Εκείνη που ενδιαφέρθηκε πιο σοβαρά από όλους ήταν η Τραμπζονσπορ. Οι Τούρκοι πρόσφατα φέρεται να απέσυραν την πρότασή τους στον Λιβάγια. Ο Κροάτης δεν απαντούσε, επέμενε στο 1,5 εκατομμύριο € και αυτό έκανε τους Τούρκους να κάνουν πίσω.

Οι πληροφορίες από την Τραπεζούντα θέλουν την Τραμπζονσπόρ να ενδιαφέρεται ακόμα αλλά με έναν όρο: να μείνει ελεύθερος και να έρθει τώρα. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα του Λιβάγια.

Ο Κροάτης ζήτησε εκτός από τα λεφτά να πάει στην Τραπεζούντα το καλοκαίρι και όχι τώρα. Αυτό από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο ακόμη με την ΑΕΚ που για τώρα λογικά έχει οικονομικές απαιτήσεις καθώς ο Δάλματος φορ ανήκει ακόμα στην δύναμη της.

Η ομάδα από την «μαύρη θάλασσα» έχει ήδη κινηθεί να βρει παίκτη από τη στιγμή πολύ ο Λιβάγια ούτε απαντά ούτε βρίσκει λύση στο πρόβλημα. Αυτός είναι ο Μέργκεν Μπερίσα της Ζάλτσμπουργκ.

Θυμίζουμε ότι για τον Λιβάγια έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον και ομάδα από το επαγγελματικό πρωτάθλημα ττων Ηνωμένων Πολιτειών. Οι πιθανότητες παραμονής του Λιβάγια στην ΑΕΚ έχουν μειωθεί αν όχι εκμηδενιστεί όταν το συμβόλαιο του ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οσο παραμένει αυτή η κατάσταση με το θολό τοπίο για τον Λιβάγια στην «Ενωση» όλα είναι πιθανά ακόμα και για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X