ΑΕΚ: Εχουν σκοράρει όλοι οι μέσοι της! (VIDEO)

ΑΕΚ: Εχουν σκοράρει όλοι οι μέσοι της! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μάλιστα τρία από τα γκολ των χαφ της ΑΕΚ έχουν πάρει και βραβείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό επικρατώντας 1-0 των Αγρινιωτών στο ΟΑΚΑ. Το γκολ της νίκης για την Ενωση σημείωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος ολοκληρώνοντας το… καρέ των χαφ του Δικεφάλου που έχουν βρει δίχτυα φέτος.

Οι γκολάρες του Σιμόες

Αυτή τη σεζόν η ΑΕΚ παίρνει γκολ από το κέντρο της με αποκορύφωμα τον Αντρέ Σιμόες και τα τρομερά τέρματά του με Βόλφσμπουργκ, Λάρισα και Ολυμπιακό. Η «οβίδα» του στους Θεσσαλούς είχε βραβευτεί ως το καλύτερο της αγωνιστικής από την Λίγκα.

Σκόρερ και ο Κρίστιτσιτς

Σκόρερ έχει χριστεί επίσης ο Νέναντ Κρίστιτσιτς νωρίς στη χρονιά με ωραίο σουτ κόντρα στη Λαμία. Μάλιστα, ο Σέρβος είχε πάρει και το βραβείο για το γκολ της αγωνιστικής για εκείνο το όμορφο τέρμα έπειτα από ασίστ του Θεοδόση Μαχαίρα

Γκολ… τρίποντο του Σάκχοφ

Τρίποντο στην ΑΕΚ έχει δώσει και ο Γεβγιέν Σάκχοφ, σκοράροντας το 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ στο ματς του ΟΑΚΑ, ενώ η Ενωση δυσκολευόταν να βρει δεύτερο τέρμα. Ο Ουκρανός είχε επίσης πάρει το βραβείο για το γκολ της αγωνιστικής για εκείνο το πολύ ωραίο πλασέ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια με ποσοστό ανώτερο του 71%!

Στον… χορό και ο Γαλανόπουλος

Εσχάτως, στον… χορό των γκολ μπήκε και ο Κώστας Γαλανόπουλος που σκόραρε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός χαφ, με την επιστροφή του έχει δείξει αρκετά βελτιωμένος και φαίνεται να το έχει… πιάσει από εκεί που το άφησε πριν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε και τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Καλή ήταν η εμφάνισή του και στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, επιβραβεύτηκε με φανέλα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό και έβγαλε τον Μανόλο Χιμένεθ ασπροπρόσωπο για την επιλογή του.

 

Οι μοναδικοί μέσοι που δεν έχουν σκοράρει πλεόν για την ΑΕΚ είναι ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που έχει 34 λεπτά συμμετοχής σε 4 συμμετοχές και ο Νταμιάν Σιμάνσκι με 45 λεπτά συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X