Επίσημο: Ο Αλμπάνης ανανέωσε μέχρι το 2024!

Επίσημο: Ο Αλμπάνης ανανέωσε μέχρι το 2024!
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Αλμπάνης ανανέωσε με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αλμπάνης ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2024!

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους παίκτες της Ενωσης που έμεναν ελεύθεροι το καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να φτάνουν τώρα σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς σήμερα το enwsi.gr. Το νέο του συμβόλαιο περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές με ένα ποσό στα 230.000 ευρώ ετησίως.

Ο 26χρονος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2018 και όλα έδειχναν πως φέτος θα ήταν η τελευταία του χρονιά στα Σπάτα, καθώς υπήρχε πληθώρα παικτών στη θέση του, έπειτα και από την απόκτηση του Μουανμέρ Τάνκοβιτς και του Λιβάι Γκαρσία. Παρόλα αυτά στα Σπάτα τον υπολογίζουν και αποφάσισαν να τρέξουν για την ανανέωσή του. Φέτος ο Αλμπάνης μετράει 8 συμμετοχές με την ΑΕΚ, ενώ στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει εμφανή βελτίωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Χρήστο Αλμπάνη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Χρήστο Αλμπάνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Χρήστος Αλμπάνης εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της σε 57 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Χρήστο, για πάντα εδώ!

Με υγεία και δύναμη για την εκπλήρωση όλων των στόχων σου με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Αλμπάνης: «Δεν είναι η στιγμή για πολλά λόγια, τιμή μου που συνεχίζω στην ΑΕΚ»

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Έλληνας άσος τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο club για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κάτι που σε κάθε περίπτωση, εκτός του ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, μεγαλώνει και τις ευθύνες μου.

Από πλευράς μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταβάλλω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ. Δεν είναι η στιγμή για πολλά λόγια. Αυτό που χρειάζεται είναι όλοι μαζί να δουλέψουμε για να δούμε αυτή την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον Χρήστο Αλμπάνη:

Tην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Χρήστος Αλμπάνης!

Xρήστο, εδώ είναι το σπίτι σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X