Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: «Κλειδί ότι δεν δέχεται φάσεις»
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Παναιτωλικό:

Γιώργος Αθανασιάδης: Έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα γάντια σε ματς πρωταθλήματος. Γενικώς πέρασε εύκολο απόγευμα, καθώς δεν είχε πολλή δουλειά. Χρειάστηκε μια φορά να επέμβει, σ’ ένα σουτ του Ντάλτσιο μέσα από την περιοχή και ήταν σταθερός.

Μιχάλης Μπακάκης: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε πολλή δουλειά από την πλευρά του, κυρίως βοηθώντας στην επιθετική λειτουργία. Μάλιστα από την σέντρα που έβγαλε προς τον Μάνταλο, ξεκίνησε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Γενικώς είχε πολύ θετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση, καθώς έβγαλε ενέργεια και ήταν σωστός σ’ όλες τις ενέργειες του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Πληθωρική εμφάνιση από τον Ουκρανό στόπερ της ΑΕΚ που ήταν επί της ουσίας ο… καθοδηγητής στο παιχνίδι της ομάδας. Όχι μόνο ανασταλτικά που ήταν πολύ σταθερός και καθάρισε πολλές φάσεις, αλλά ακόμα και στον τρόπο που κατεύθυνε συνολικά την λειτουργία της ομάδας.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Ρούμανος κεντρικός αμυντικός να τελειώσει όσες φάσεις χρειάστηκε. Κράτησε σωστά την θέση του, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες στις οποίες μπήκε με αντιπάλους του και δεν είχε κανένα απολύτως ζήτημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έκανε πάντως ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο θα μπορούσε να στοιχίσει.

Μάριο Μιτάι: Επέστρεψε και αυτός στο βασικό σχήμα και έβγαλε και ενέργεια και ενθουσιασμό από την πλευρά του. Έδειξε και πάλι πως δεν διστάζει να πάρει ανεβάσματα από την πλευρά του και να προσπαθεί να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έκλεινε σωστά τους χώρους.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επιβεβαίωσε με την επιστροφή του στο βασικό σχήμα, αυτό που είχε φανεί και στο Καραϊσκάκη την Κυριακή όταν μπήκε σε αλλαγή. Πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι μόνο πως σκόραρε για να ανοίξει το σκορ για την ΑΕΚ. Είναι κυρίως το γεγονός πως με την παρουσία του, γέμισε την μεσαία γραμμή της ομάδας. Σωστός και αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα, με συνεισφορά και στο πρέσινγκ αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Γέβχεν Σάκχοφ: Γύρισε στο βασικό σχήμα και ο Ουκρανός χαφ. Έδειξε πάντως πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει πλήρως τον ρυθμό του και παραμένει ακόμα σχετικά βαρύς. Πήρε πάντως πολλές πρωτοβουλίες στην μεσαία γραμμή με την μπάλα στα πόδια και προσπάθησε να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Ξεκίνησε το ματς με διάθεση και ήταν κινητικός και μάλιστα πολύ. Όμως και πάλι δεν του έβγαινε σχεδόν τίποτα, απ’ όσα δοκίμαζε. Δεν είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του και ούτε καλές συνεργασίες με Λιβάι και Τάνκοβιτς. Ωστόσο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έδωσε με ασίστ σχεδόν έτοιμο γκολ στον Γαλανόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και έβγαλε καλύτερες συνεργασίες κυρίως με τον Λιβάγια.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε δυνατά και με πολύ κέφι το ματς. Πήρε μπάλες στα πόδια και ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Παναιτωλικού. Έγινε απειλητικός, χωρίς όμως να καταφέρει να είναι αποτελεσματικός. Παρόλα αυτά είχε ορισμένες πολύ καλές προσωπικές ενέργειες. Στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφυγε από το ματς με τραυματισμό.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεκίνησε αυτή την φορά βασικός στην κορυφή της επίθεσης. Ήταν και αυτός κινητικός και με διάθεση. Αλλά και πάλι του έλλειψε η ουσία. Δεν πήρε τόσες πολλές φορές την μπάλα σε θέση που να μπορεί να ψάξει την εκτέλεση. Όμως και τις λίγες φορές που αυτό έγινε, δεν πήρε σωστές και κυρίως… απειλητικές για την αντίπαλη άμυνα αποφάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο συμμετείχε πολύ περισσότερο στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Αλλά την μια φορά που βρέθηκε σε θέση βολής, μετά την σέντρα του Γαλανόπουλου, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ξεκίνησε βασικός στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μπήκε και αυτός με κέφι και μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι. Και πήρε φάσεις πάνω του, που όμως δεν της τελείωσε σωστά. Δεν είχε καλές συνεργασίες με τον Μάνταλο και με τον Ολιβέιρα. Όμως δεν σταμάτησε καθόλου να προσπαθεί και να κυνηγάει φάσεις.

Μάρκο Λιβάγια: Μπήκε ως αλλαγή και μπήκε με κέφι στο γήπεδο. Χρειάστηκε να παίξει ως δεξιός ακραίος επιθετικός αυτή την φορά, όμως είχε συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Είχε μια χαμένη ευκαιρία αμέσως μόλις μπήκε στο ματς, αλλά έβγαλε και καλές συνεργασίες κυρίως με τον Μάνταλο. Ενώ έβγαλε και ενέργεια.

Αντρέ Σιμόες: Δούλεψε πολύ από την ώρα που μπήκε στο ματς, κυρίως για να επαναφέρει την ισορροπία στην μεσαία γραμμή, η οποία πήγαινε να χαθεί. Ουσιαστικά ακολούθησε αυτό που του ζήτησε ο Χιμένεθ.

Στράτος Σβάρνας: Χρειαζόταν να αντικατασταθεί ο Μπακάκης λόγω κόπωσης και χρειάστηκε να επιστρατευτεί και πάλι για το δεξί άκρο της άμυνας. Την δουλειά του την έκανε σωστά και όπως έπρεπε. Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δοκίμασε μάλιστα και κάποιες φορές να κάνει ανεβάσματα.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Ο νεαρός εξτρέμ μπήκε στην θέση του Μάνταλου και μπήκε με πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Κυνήγησε φάσεις, οι οποίες τελικά δεν του βγήκαν. Πάντως πρόλαβε να έχει συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Εμανουέλ Ινσούα: Αντικατέστησε τον Μιτάι στο αριστερό άκρο της άμυνας και έδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ικανός για την καλύτερη αμυντική ενέργεια, δυο φορές λειτούργησε εξαιρετικά και σωτήρια, αλλά και για το πιο μεγάλο λάθος, καθώς έδωσε εύκολα ένα φάουλ στον αντίπαλο έξω από την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X