Συζητάει με DC Γιουνάιτεντ ο Μεσούτ Οζίλ

Συζητάει με DC Γιουνάιτεντ ο Μεσούτ Οζίλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μεσούτ Οζίλ οδεύει προς τις Η.Π.Α και το MLS μιας και η DC Γιουνάιτεντ δείχνει να είναι το φαβορί για την υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «football.london», ο Γερμανός άσος της Άρσεναλ είναι σε συζητήσεις με την αμερικανική ομάδα, προκειμένου να μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο αποχωρώντας από τους «κανονιέρηδες» στους οποίους δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Μάρτιο.

Η DC Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει μία αρκετά δελεαστική πρόταση στον Οζίλ, στην οποία μάλιστα περιλαμβάνει και συνεργασία με την μάρκα ρούχων του Γερμανού άσου στις Η.Π.Α.

Ένα ακόμη στοιχείο που δίνει προβάδισμα στην ομάδα της αμερικανικής πρωτεύουσας, είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο ατζέντης του Οζίλ, Ερκούτ Σογκούτ, με τον εκτελεστικό διευθυντή της DC Γιουνάιτεντ, Σαμ Πόρτερ, ο οποίος ήταν αυτός που είχε κλείσει και την μεταγραφή του Γουέιν Ρούνει από την Έβερτον το 2018.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της ελπίζει σε συμφωνία του Γερμανού με την συγκεκριμένη ομάδα, προκειμένου να ξεφορτωθεί το υψηλότερο συμβόλαιο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X