Μόνο με... θαύμα μένει εκτός η ΑΕΚ στο BCL - Όλα τα δεδομένα και η βαθμολογία

Μόνο με... θαύμα μένει εκτός η ΑΕΚ στο BCL - Όλα τα δεδομένα και η βαθμολογία
Photo Credits: INTIME

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής στον όμιλο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ, όμως και πάλι κρατάει την τύχη στα χέρια της και μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση μετά τη νίκη της Σολέ απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τώρα ο όμιλος είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε τριπλή ή και ακόμα τετραπλή ισοβαθμία. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο, χάρη στη νίκη με +26 απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το τελικό 95-69 δίνει στην Ένωση τη δυνατότητα να έχει τον πρώτο λόγο σε ισοβαθμίες με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Η νίκη της Σολέ με 89-71 απλοποίησε τα πράγματα στον όμιλο. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ πλέον θα μείνει εκτός μόνο σε δύο σενάρια:

1) Σε περίπτωση που ηττηθεί με 11 πόντους παραπάνω απ’ όσους κερδίσει η Σολέ την Χάποελ Χολόν. Τι σημαίνει αυτό; Με ένα πρόχειρο παράδειγμα, εάν η γαλλική ομάδα κερδίσει με 5 πόντους την Χολόν, τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να γνωρίσει ήττα με 16 πόντους και πάνω για να μείνει εκτός.

2) Να ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 27 πόντων στη Λευκορωσία από την Τσμόκι Μινσκ.

Παράλληλα, η ΑΕΚ περνάει ακόμα και με δική της ήττα στη Λευκορωσία. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κερδίσει η Χάποελ Χολόν τη Σολέ στη Γαλλία, έστω και με 1 πόντο διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, το +26 του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής φέρνει την ΑΕΚ σε θέση ισχύος, αναφορικά με τις ισοβαθμίες με την ΑΕΚ πλέον να μένει εκτός συνέχειας μόνο με… αυτοκτονία!

Η βαθμολογία του ομίλου

1 Χάποελ Χολόν 3-2
2. ΑΕΚ 3-2
3. Σολέ 2-3
4. Τσμόκι Μινσκ 2-3

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X