Να τελειώσει την πρόκριση από σήμερα κόντρα στην Χάποελ Χολόν η ΑΕΚ (18.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Να τελειώσει την πρόκριση από σήμερα κόντρα στην Χάποελ Χολόν η ΑΕΚ (18.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Ισραήλ για το παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν

Να μπει με το δεξί στο 2021 και στο BCL θέλει η ΑΕΚ, η οποία ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Χάποελ Χολόν με έναν στόχο: να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.

Το 2021 στο Basketball Champions League ξεκινά από το Ισραήλ για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει την Χάποελ Χολόν (18:00, ΕΡΤ3) και με νίκη θα κερδίσει αυτόματα την πρόκριση για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τους τραυματίες Νίκο Ζήση και Μάρκους Σλότερ, ενώ η Χάποελ Χολόν στοχεύει στην τρίτη νίκη της στην φάση των ομίλων του BCL. Το έργο των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι δύσκολο στο Ισραήλ, κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες στην ομάδα, όμως την ίδια στιγμή υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια διάθεση και ενέργεια που έδειξε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, το περασμένο Σάββατο.

Από την άλλη πλευρά, η Χάποελ Χολόν παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα θέλει να πάρει και… εκδίκηση για την ήττα στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 100-96 και περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Σι Τζέι Χάρις, ο οποίος είναι αμφίβολος, λόγω τραυματισμού.

Η Βασίλισσα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση και να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την παρουσία της στην επόμενη φάση, με τον Παπαθεοδώρου να θέτει σαν στόχο η ομάδα του να παρουσιαστεί σοβαρή στην άμυνα για ακόμα μια φορά.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, η ΑΕΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 100-96, ενώ οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Μάριους Κιούλιν (Ρουμανία), Ζαφέρ Γιλμάζ (Τουρκία) και Μπόρις Κρέγιτς (Σλοβενία).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X