Κονέ-Χιμένεθ μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ -Τι ειπώθηκε στα Σπάτα

Εικόνες πριν τη σέντρα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ημέρα μετά το χαμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Παναγιώτης Κονέ μίλησαν χθες στους παίκτες της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Στόχος τους ήταν να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να λυθεί άμεσα. Και εντοπίζεται κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ που δεν συνάδει με την εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου.

«Πριν απ’ όλα το πρόβλημα που έχουμε, είναι ψυχολογικό. Είναι στην ψυχολογία μας. Δεν έχουμε καθόλου αυτοπεποίθηση, δεν πιστεύουμε σ’ αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Μπαίνουμε στο γήπεδο και δεν πολεμάμε. Περιμένουμε πότε θα έρθει το πρώτο γκολ από τον αντίπαλο. Δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Και αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο με τα αποτελέσματα. Δεν γίνεται να αλλάξει αλλιώς. Χρειάζεται και πάλι να πιστέψουμε πως έχουμε καλή ομάδα. Σας πιστεύω. Πιστέψτε και εσείς στους εαυτούς σας. Αν δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Ούτε με σκυμμένα κεφάλια και με απογοήτευση μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε. Μόνο έτσι θα αλλάξει η κατάσταση» είπαν μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ χθες στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X