Super League: Ο Απόλλων κέρδισε (1-3) με ανατροπή τον ΠΑΣ Γιάννινα (VIDEO)

Super League: Ο Απόλλων κέρδισε (1-3) με ανατροπή τον ΠΑΣ Γιάννινα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Λισγάρα, όμως κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 1-3 και νίκησε τελικά τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το «διπλό», επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Στους 13 παρέμειναν οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ έχοντας τη βοήθεια της τύχης (7’). Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά και ο Λισγάρας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Κολ, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δεν επέτρεψαν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να γίνει απειλητική. Μάλιστα, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε στο 35’ ένα ακόμα γκολ, με τον Κρίζμαν, που όμως ακυρώθηκε από το VAR. Κόντρα στη ροή του αγώνα και πριν… βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε στην ισοφάριση.

Ένα λεπτό μετά την εξαιρετική επέμβαση του Βέρχουλστ στο σουτ του Κρίζμαν (40’), ο Απόλλων Σμύρνης είδε τον Ιωαννίδη να ανατρέπεται από τον Παντελάκη και το VAR να δίνει το πέναλτι. Ο Φατιόν ευστόχησε για το 1-1.

Η δυνατή βροχή που έπεσε και στην επανάληψη «βάρυνε» τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε τις δυο ομάδες. Ο Απόλλων Σμύρνης όμως ήταν αυτός που στο 53’ πλησίασε στο γκολ, με τον Χουτεσιώτη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Κολ. Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τελικά στην ανατροπή του σκορ. Μετά από βαθιά μπαλιά του Σλίβκα, ο Χουτεσιώτης έκανε τραγική έξοδο, με τον Ιωαννίδη να κερδίζει την κόντρα και να πλασάρει σε κενή εστία για το 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε αλλαγές για να… μπει και πάλι στο ματς, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με τον Τσιλούλη να κάνει το 3-1 στο 83’.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X