Ο ΠΑΟΚ γλύτωσε την ήττα με πέναλτι στο 96’! (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ γλύτωσε την ήττα με πέναλτι στο 96’! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο 96' πήρε τον βαθμό κόντρα στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Λάρισα, με το τρομερό γκολ του Πινάκα, παρόλα αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις με το οποίο έκανε το 1-1.

Οι Θεσσαλονικείς πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του ματς, απέναντι στους Θεσσαλούς που έψαχναν τα πατήματά τους, αλλά οι μεγάλες φάσεις ήρθαν μετά από το ημίωρο κι έπειτα.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 30′ με τον Μπέρτο να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή, μετά τη λάθος έξοδο του Ναγκί, σε σουτ του Τζόλη, ο οπίος στο 37′ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ αλλά έκανε κακή προβολή και αστόχησε.

Λίγα λεπτά μετά, στο 43′, ο Ναγκί απέκρουσε με τα πόδια την κεφαλιά του Ίνγκασον και στη συνέχεια της φάσης ο Μουργκ με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος, απειλώντας στο 52′ με το σουτ του Βιεϊρίνια που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Τζόλης είχε νέα φάση για να σκοράρει αλλά δεν το έκανε. Και αφού δεν αξιοποιήθηκε καμία από αυτές τις ευκαιρίες, ήρθε τελικά η τιμωρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 70′ ο Πινακάς απέφυγε τους Βαρέλα – Ίνγκασον και πλάσαρε άψογα τον Πασχαλάκη για το 1-0, σοκάροντας τους ασπρόμαυρους. Αυτούς που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 77′ με τον Γιαννούλη, αλλά η κεφαλιά του ήταν κακή και ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή θέση.

Ακόμη καλύτερη ήταν η ευκαιρία του 86′, όταν ο Γιαννούλης σέντραρε και ο αμαρκάριστος Τζόλης αστόχησε, με τον ΠΑΟΚ τελικά να ισοφαρίζει στο 96′ με πέναλτι του Βιεϊρίνια, μετά την ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον Ναγκί, παίρνοντας έστω τον βαθμό, ο οποίος πάντως τον αφήνει στην 3η θέση και στο -1 από τον Άρη, έχοντας και ματς περισσότερο.

ΑΕΛ: Ναγκί, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71′ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (83′ Γλυνός), Μπέρτος, Νικολιάς (83′ Νούνιτς), Τρούγιτς (53′ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Αουγκούστο (82′ Σβαμπ), Καντουρί, Μουργκ (87′ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X