Υπεύθυνος οίκου ανοχής έπειτα από έφοδο της αστυνομίας: «Μαύρη η ώρα που μπήκε μέσα ο πελάτης» (VIDEO)

Υπεύθυνος οίκου ανοχής έπειτα από έφοδο της αστυνομίας: «Μαύρη η ώρα που μπήκε μέσα ο πελάτης» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, από την αστυνομία, κάτι που είχε σαν συνέπεια οι παραβάσεις να είναι αισθητά μειωμένες.

Ωστόσο παρά τους ελέγχους που υπήρξαν οι παραβάσεις συνέχισαν να υπάρχουν.

Μία εξ αυτών ήταν στο Μεταξουργείο και για την ακρίβεια σε έναν οίκο ανοχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής, όπου και προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις του υπέυθυνου, μίας εργαζόμενης, αλλά και ενός πελάτη.

Σε ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος στον υπεύθυνο γιατί ήταν ανοιχτά, η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «δεν τους είχαμε ανοιχτούς, κλειδωμένους τους είχαμε, μπορεί να μπήκε ένας άνθρωπος μέσα, δεν τους είχαμε ανοιχτούς».

Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος είπε στον υπεύθυνο, ότι μέσα στον οίκο ανοχής ήταν και πελάτης, η απάντηση που έλαβε ήταν η ακόλουθη: «αυτός ο πελάτης που μπήκε μέσα, μαύρη η ώρα κι η στιγμή που μπήκε μέσα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X