Premier League: Ισοπαλία 3-3 η... ματσάρα Μπράιτον-Γουλβς (VIDEO)

Premier League: Ισοπαλία 3-3 η... ματσάρα Μπράιτον-Γουλβς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-3 στο πρώτο μέρος, η Μπράιτον πήρε 3-3 από την αναιμική στην επανάληψη, Γουλβς.

Πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην Premier League πήρε η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτός. Στο +2 από την ομάδα που πέφτει είναι πλέον η Μπράιτον, στα μέσα του πίνακα παραμένει η Γουλβς.

Στο 13’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι ύστερα από σέντρα του Τροσάρ και προβολή του Κόνολι, όμως η ομάδα του Νούνο έβαλε τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 19’ η γλυκιά σέντρα του Σεμέντο πήγε στον Σαΐς και εκείνος με ζυγισμένη κεφαλιά ισοφάρισε και στο 34’ μετά το σουτ του Πέδρο Νέτο και την επέμβαση του Σάντσες ο Μπερν έβαλε αυτογκόλ. Ο τελευταίος έκανε πέναλτι στο 44’ στον Τραορέ για να ανεβάσει το σκορ στο 1-3 ο Ρούμπεν Νέβες. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Μοπέ πήρε πέναλτι και το έκανε γκολ ο ίδιος για το 2-3 και παρότι η Μπράιτον είχε δοκάρι στο 68’ με τον Γουέμπστερ, στο 70’ με κεφαλιά του Ντανκ πήρε το 3-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X