Sky Sports: «Κυρίαρχος στόχος της Ρεάλ ο Σαλάχ»

Sky Sports: «Κυρίαρχος στόχος της Ρεάλ ο Σαλάχ»
Photo Credits: INTIME

Ως νούμερο ένα στόχο χαρακτηρίζει τον Μοχάμεντ Σαλάχ για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Angelo Mangiante

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ επιθυμούν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ, λέγοντας πως ο Αιγύπτιος είναι ο νούμερο ένα στόχος του συλλόγου για το καλοκαίρι.

Ως νούμερο ένα στόχο χαρακτηρίζει τον Μοχάμεντ Σαλάχ για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Angelo Mangiante. Σύμφωνα με τον ίδιο η «βασίλισσα» επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ το καλοκαίρι, σε μία κίνηση που θα της προσφέρει επιπλέον δύναμη στα άκρα.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση μόνο εύκολη δεν είναι για την Ρεάλ, καθώς ο 28χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί ένα μεγάλο πόσο, ώστε οι Ισπανοί να πείσουν τους reds να αφήσουν τον σούπερ σταρ τους. Mάλιστα, ο Σαλάχ είναι ο πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των Άγγλων, έχοντας σκοράρει 110 φορές σε 175 εμφανίσεις, ενώ βρίσκεται στην ομάδα από το 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X