Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Πάρτι» στη Ριζούπολη με Κατσουράνη στο 95' (VIDEO)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Πάρτι» στη Ριζούπολη με Κατσουράνη στο 95' (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι της σεζόν 2002-03 στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σεζόν 2002-03 η ΑΕΚ βρισκόταν στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στο Champions League. Στη Ριζούπολη ο Κώστας Κατσουράνης χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με γκολ στο 95΄.

Η ΑΕΚ υπερείχε από την αρχή και προηγήθηκε με κεφαλιά του Ντέμη Νικολαΐδη (μπροστά στην εξέδρα της ΑΕΚ) στο 33΄μετά από σέντρα ακριβείας του Βασίλη Μπορμπόκη. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει κάνει και το 0-2, όμως ο Φάνης Κατεργιαννάκης είχε κάνει το μεγαλύτερο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό εκείνο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στο 70′ σε μια από τις λίγες ευκαιρίες των γηπεδούχων, όμως από εκεί και μετά στο γήπεδο υπήρχε μόνο ΑΕΚ. Ο Κατεργιαννάκης συνέχισε να παίζει μόνος του την ΑΕΚ και όλα έδειχναν απώλεια για την Ενωσης ειδικά όταν ο Ντέμης έχασε την ευκαιρία του 93′. Κι όμως, ενάμιση λεπτό μετά, με το τελευταίο σουτ του αγώνα από τον Κατσουράνη μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπορμπόκη, η ΑΕΚ έφτασε σε μια μεγάλη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X