ΑΕΚ: Ο Παπασταμάτης θέλει να μπει η ΑΕΚ στο δικό της γήπεδο σε 1 χρόνο!

Παπασταμάτης: «Μεγάλη στιγμή η συμμετοχή των Στάθη και Κοτσιώνη»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης θέλει σε ένα χρόνο η ομάδα χάντμπολ να έχει αποκτήσει το δικό της «σπίτι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγα χρόνια η απόκτηση δικού της ιδιόκτητου «κλειστού» φάνταζε ουτοπικό για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Αυτό βέβαια μέχρι να το βάλει σκοπό της ζωής του ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης για να χαρίσει ένα δικό της «σπίτι» στην ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε πως ξεκινάει τις ενέργειες για να αποκτήσει σύντομα η ΑΕΚ δικό της χώρο, ο κ. Παπασταμάτης δεν έχει σταματήσει τις συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος χώρος που θα χτιστεί το νέο γήπεδο.

Πριν λίγο καιρό ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε πως υπάρχει συνεργασία με την ΑΕΚ και την ομοσπονδία χάντμπολ έτσι ώστε στο πλαίσιο των εργασιών για την αναβάθμιση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ να δημιουργηθεί και το σπίτι της ΑΕΚ και της Εθνικής χάντμπολ.

Μια επιλογή που εξετάζει προσεκτικά ο κ. Παπασταμάτης χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.  Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως μεγάλος στόχος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ είναι σε ένα χρόνο από τώρα η ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο. Είτε αυτό θα βρίσκεται εντός του χώρου του ΟΑΚΑ είτε σε άλλη περιοχή. Όπως σχολίασε μετά το παιχνίδι με την Πρίστινα σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αυτό: «Είμαστε σε μια κοινή γραμμή με την ομοσπονδία και την ΓΓΑ προκειμένου να φτιάξει η ΑΕΚ και η Εθνική Ελλάδος το σπίτι του χάντμπολ. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα μπορούμε να έχουμε ανακοινώσεις»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X