Η ΑΕΚ για φινάλε με νίκη στο 2020 κόντρα στο Λαύριο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ για φινάλε με νίκη στο 2020 κόντρα στο Λαύριο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK αντιμετωπίζει το Λαύριο εκτός έδρας και θέλει μόνο νίκη

Να κλείσει το 2020 με νίκη θέλει η ΑΕΚ. Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει το Λαύριο, εκτός έδρας (20:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το αήττητο ρεκόρ της στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στον Άρη η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να φτάσει σε εμφατική νίκη που την διατήρησε στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Και με αυτή τη διάθεση και αυτή την ενέργεια θέλει να πορευτεί και στο κλειστό του Λαυρίου.

Λοτζέσκι και Σλότερ… ανεβαίνουν

Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και σταδιακά ανεβάζει στροφές, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκους Σλότερ. Το ενθαρρυντικό για την Ένωση, ωστόσο είναι πως ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της νέας του ομάδας, καθώς στο φιλικό με τον Ιωνικό ήταν ο πρώτος σκόρερ της κυπελλούχου Ελλάδας, βγάζοντας ενέργεια σε κάθε φάση.

Για την ΑΕΚ, αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της στο 2020, σε όλες τις διοργανώσεις και άπαντες θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα άκρως προβληματικό και περίεργο έτος, την στιγμή που ο Γενάρης αναμένεται… καυτός.

Επικίνδυνο και ενισχυμένο το Λαύριο

Στην αντίπερα όχθη, το Λαύριο μετράει 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Σερέλη και να τους παίκτες του να έχουν καταφέρει να βρουν το… κλειδί της επιτυχίας. Τελευταία και πιο εμφατική νίκη κόντρα στον Ηρακλή, μέσα στη Θεσσαλονίκη με 77-60.

Η ομάδα της Λαυρεωτικής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ θα παρουσιαστεί και ενισχυμένη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς απέκτησε τον Νίκο Περσίδη, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση, με ζωντανή περιγραφή, καθώς και όλο το τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο Λαύριο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X