«Ο Ποτσετίνο θέλει Ερικσεν στην Παρί»

«Ο Ποτσετίνο θέλει Ερικσεν στην Παρί»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιουζέπε Μαρότα επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Ίντερ τον Ιανουάριο, κατά πάσα πιθανότητα ως δανεικό και οι φήμες θέλουν τον Δανό να γίνεται η πρώτη μεταγραφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το «γυαλί» στην υπόθεση Κρίστιαν Έρικσεν-Αντόνιο Κόντε δεν… ξανακολλάει. Η Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο Τζιουζέπε Μαρότα, έθεσε επίσημα τον Δανό στη μεταγραφική λίστα του Ιανουαρίου και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ για άλλα τρία χρόνια, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, αν η πόρτα των Νερατζούρι κλείσει προσωρινά, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα έχει αμέσως εναλλακτική προοπτική υψηλού επιπέδου και μάλιστα, στο πλευρό του πρώην προπονητή του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Έρικσεν ενδέχεται να είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν στο χειμερινό παζάρι, μετά την δεδομένη, όπως φαίνεται, έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της ομάδας. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για έξι χρόνια στην Τότεναμ, είχαν άριστες σχέσεις στο πιο ποιοτικό διάστημα της καριέρας του 28χρονου παίκτη και οι φήμες για δανεισμό στους Παριζιάνους αποκτούν όλο και μεγαλύτερη βάση.

Την ίδια ώρα, υπάρχει στο «τραπέζι» και η πρόταση ανταλλαγής, με τον Λεάντρο Παρέδες, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Νερατζούρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X