«H μεταγραφή του Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ μπλόκαρε- Του δίνει συμβόλαιο η Μπασακσεχίρ»

«H μεταγραφή του Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ μπλόκαρε- Του δίνει συμβόλαιο η Μπασακσεχίρ»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν σήμερα οι Τούρκοι για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Μάρκο Λιβάγια παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα των τουρκικών ΜΜΕ και σήμερα ήρθε στην επιφάνεια μια νέα εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, το «Karadenizgazete» γράφει ότι η Τράμπζονσπορ κάνει πίσω στο θέμα της μεταγραφής του Κροάτη φορ της ΑΕΚ, αποφασίζοντας να αφήσει την υπόθεση για… νομισματικά θέματα.

Ωστόσο, οι Τούρκοι βάζουν στο παιχνίδι τώρα την Μπασακσεχίρ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα για τον Λιβάγια

«Ενώ η Τραμπζονσπόρ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τεράστιο αγώνα που έχει με την Γαλατασαράι το Σάββατο, παράλληλα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με παίκτες που σκοπεύει να προσθέσει στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Ένα απ’ αυτά τα ονόματα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ, όμως υπάρχει πρόβλημα στη μεταγραφή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λιβάγια θέλει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, ειδικά σε νομισματικά θέματα! Αν και υπάρχει γενική συμφωνία μαζί του, αποφασίστηκε η Τραμπζονσπόρ αποφάσισε να αφήσει αυτή τη μεταγραφή στην άκρη. Παράλληλα, λέγεται πως και η Μπασακσεχίρ προσέφερε συμβόλαιο στον Λιβάγια, με τον Κροάτη επιθετικό να ζητά τώρα επιπλέον χρήματα απ’ την Τραμπζονσπόρ!»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X