Ετσι έδωσε ο Ζιώγαλας στην ΑΕΚ το «Πέρασε η μπόρα» -Η συζήτηση με τον Νικολαΐδη και η προσφυγιά! (VIDEO)

Ετσι έδωσε ο Ζιώγαλας στην ΑΕΚ το «Πέρασε η μπόρα» -Η συζήτηση με τον Νικολαΐδη και η προσφυγιά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Ζιώγαλας για το τραγούδι που συνοδεύει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «Πέρασε η μπόρα» συνοδεύει εδώ και αρκετά χρόνια την ΑΕΚ.

Ο δημιουργός και τραγουδιστής του, Νίκος Ζιώγαλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» και αναφέρθηκε στο πως έδωσε το τραγούδι στην ΑΕΚ.

Οπως είπε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Ντέμης Νικολαΐδης και νόμιζα πως μου έκαναν φάρσα. Οταν κατάλαβα ότι ήταν εκείνος πίστεψα ότι θα μου προτείνει να βγάλω… τραγούδι με την γυναίκα του, την Δέσποινα Βανδή. Μου πρότεινε να βρεθούμε και όντως τον συνάντησα. Μου ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τραγούδι για την ΑΕΚ. Είχε τυπώσει τους στίχους του τραγουδιού και μου τους διάβαζε».

Μεταξύ άλλων, όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ο Ντέμης Νικολαΐδης του είπε πως ο στίχος: «Το πλοίο φτάνει, μπαίνει μες στο λιμάνι», του θύμιζε τους πρόσφυγες που έφταναν από την Μικρά Ασία. Οπως και το «άνοιξε τα φτερά σου πάνω από μένα» τον Δικέφαλο Αετό.

Δείτε όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στο βίντεο μετά το 08:00:

 

Πάντως, το τραγούδι γράφτηκε για έναν πολύ διαφορετικό λόγο. «Το Μόνη ξανά δε θα σ’ αφήσω» δεν γράφτηκε ως ερωτικό τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που βγήκε πραγματικά μέσα από πολύ μεγάλο προσωπικό πόνο, μιας τραγωδίας οικογενειακής. Το έγραψα αρκετά χρόνια μετά το γεγονός, οπότε ήταν και σαν ένας αποχαιρετισμός ενός ανθρώπου αγαπημένου. Ήταν η στιγμή που συμφιλιώθηκα με την απώλεια», έχει εξομολογηθεί ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X