Κονέ για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ!

Η απάντηση Κονέ στον Βιεϊρίνια για το Πρωτάθλημα του '18: «Εγώ δεν έκλεψα κανένα -Κοιμηθήκαμε με 5 βαθμούς και χωρίς κόσμο, ξυπνήσαμε με… άλλα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ επιστρέφει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ επιστρέφει στην ΑΕΚ για να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και οι αλλαγές στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Το ντόμινο των αλλαγών ξεκίνησε η χθεσινή αποχώρηση του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο του Δικεφάλου, ενώ αυτές συνεχίστηκαν με την λήξη της συνεργασίας της ΑΕΚ και με τον Ιλια Ιβιτς.

Τώρα, διάδοχος του Σέρβου αναμένεται να είναι ο πρώην παίκτης της Ενωσης που μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018 για να αναλάβει όμως ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Θα έχει έτσι την γενική εποπτεία για οτιδήποτε συμβαίνει εντός των τειχών της ΑΕΚ με κύριο μέλημα τα αποδυτήρια. Υπενθυμίζεται επίσης πως συνηπήρξε με τον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος έρχεται για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας την πρωταθληματική σεζόν της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X