Δις εξαμαρτείν με τον…ξεζουμισμένο Χουανφράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

juanfranΣτις εποχές της γαλαντομίας για την ΑΕΚ, που τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν. Η Ενωση έκανε κινήσεις που προκαλούσαν εντύπωση, αλλά δεν μάθαινε από τα λάθη της. Ετσι, ένα χρόνο μετά τον ερχομό του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, που παρά την συγκλονιστική πορεία του με την Βιγιαρεάλ, ήταν στα…τελειώματα, υπήρξε το δις εξαμαρτείν με τον Χουάν Φρανσίσκο Γκαρσία Γκαρσία ή αλλιώς, Χουανφράν.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ γεννήθηκε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 39 χρόνια. Είχε σημαντική καριέρα στην Ισπανία παίζοντας Λεβάντε, Βαλένθια και Θέλτα. Το 2004 βγήκε για πρώτη φορά από τα σύνορα της πατρίδας του για να πάει στην Τουρκία και την Μπεσίκτας, έπαιξε ένα χρόνο ως δανεικός στον Αγιαξ και είχε διετή παρουσία στην Σαραγόσα. Από εκεί τον απέκτησε η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008, ως αντικαταστάτη του Αρουαμπαρένα.

Την πρώτη σεζόν ήταν σταθερός, αλλά δεν γοήτευσε. Εκανε 21 ματς πρωταθλήματος, έπαιξε στους δύο αποτυχημένους ευρωπαϊκούς αγώνες με την Ομόνοια, αλλά και σε τέσσερα ματς κυπέλλου. Την επόμενη σεζόν συζητήθηκε η αποχώρηση του, αλλά έμεινε ως τον Γενάρη, με έξι ματς πρωταθλήματος και πέντε ευρωπαϊκά ματς. Το οξύμωρο είναι πως μετά την ΑΕΚ πήγε στην Λεβάντε και εκεί βρήκε το ελιξίριο της νεότητας. Πλέον αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα ακόμα και πέρυσι να κάνει 17 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X