Ο Χιμένεθ γκραν φαβορί αυτή την στιγμή για την ΑΕΚ!

Ο Χιμένεθ γκραν φαβορί αυτή την στιγμή για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ΠΑΕ ΑΕΚ -Ολοι περιμένουν... Μελισσανίδη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτή την στιγμή, το γκραν φαβορί για την θέση του προπονητή στην ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Και αυτό διότι η ίδια η ΑΕΚ προτιμά τούτη την στιγμή να… πατήσει σε γνώριμα εδάφη και να μην επενδύσει από τώρα σε ένα νέο φρέσκο, άφθαρτο και έμπειρο πρόσωπο για τον πάγκο της.

Αυτή την στιγμή ο Μάσιμο Καρέρα είναι… τελειωμένος από την Ενωση και η ΑΕΚ αναζητά άμεσα προπονητή με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει πλέον ξεκάθαρο και σαφές προβάδισμα εντός της ΠΑΕ ΑΕΚ για το διάδοχο του Ιταλού.

Και αν γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του Ανδαλουσιάνου προπονητή, τότε ο Χιμένεθ θα έρθει στην ΑΕΚ για την 4η (!) θητεία του. Μάλιστα, στις πρώτες επαφές του με τους «κιτρινόμαυρους» αν έρθει ο Χιμένεθ ξανά, θα έρθει με όλο το τιμ του. Δηλαδή, τον βοηθό του που είχε και στην πρώτη θητεία και στο μισό της δεύτερης, τον Χέσους Καλδερόν, ο οποίος είχε αντικατασταθεί από τον Φελίπε Ουφάνο ακολούθως. Και βεβαίως ο εξαιρετικός γυμναστής Σεμπάστιαν Λόπεθ Μπασκόν, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική δουλειά την πρωταθληματική χρονιά και έχει ακόμη εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες.

Ο Χιμένεθ άμεσα διαθέσιμος

Ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Αλ Ουάχντα, μετά από 17 παιχνίδια, 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Συνολικά, συγκέντρωσε 36 βαθμούς με την Αλ Ουάχντα.

Βεβαίως, άπαντες στην ΑΕΚ και για να μπουν όλα σε μία… σειρά περιμένουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «Τίγρης» ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει τις οριστικές αποφάσεις του…

Πάντως, και το όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ παραμένει στο τραπέζι, δίχως όμως να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Τέλος να θυμίσουμε ότι η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι για την Κυριακή στα Σπάτα, καθώς από σήμερα ξεκίνησε η άδεια των Χριστουγέννων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X